Home » Si të dizajnoni një banjë prej 6 metrave/katror
banjo

Si të dizajnoni një banjë prej 6 metrave/katror

Ndërsa hapësirat e jetesës po bëhen më të pakta dhe të shtrenjta, dizajni duhet të krijojë strategji novatore që ruajnë një ekuilibër midis funksionalitetit dhe shprehjes estetike, duke rritur krijimin e hapësirave më të vogla.

Me këtë qëllim në mendje, Geberit ka nisur një konkurs në gjashtë vende evropiane – Gjermani, Francë, Britani e Madhe, Zvicër, Republikën Çeke dhe Danimarkë – për të riimagjinuar banjën brenda një hapësire prej 6 m2, një madhësi e zakonshme në mjedisin urban që ende lejon për paraqitje të ndryshme.

Ndërsa ofrojnë një qasje realiste, këto propozime funksionojnë si një udhëzues se si të dizajnohen banjot që optimizojnë hapësirën dhe, në të njëjtën kohë, kombinojnë produkte, materiale dhe ngjyra të ndryshme në përputhje me rrethanat (dhe në mënyrë krijuese).

 

 

 

 

Tags