Home » Shfaqje mahnitëse e Krishtlindjeve në një pallatë ikonik në Angli (Video)
interior shtepi

Shfaqje mahnitëse e Krishtlindjeve në një pallatë ikonik në Angli (Video)

Një shfaqje mahnitëse e Krishtlindjeve në një shtëpi ikonike madhështore tani është e disponueshme për t’u parë në një turne virtual.

North Yorkshire’s Castle Howard në Britani të Madhe krijoi “Into the Woods: A Fairytale Christmas” këtë sezon festiv, duke e transformuar shtëpinë në një vend të mrekullueshëm të mrekullive të Krishtlindjeve.

Por tani, për herë të parë, Castle Howard ka krijuar një turne në internet të ekranit në mënyrë që njerëzit që nuk mund ta vizitojnë personalisht, si dhe turistët ndërkombëtarë që ende përballen me kufizime udhëtimi, të mund ta vizitojnë nga komoditeti i shtëpive të tyre.

Videoja e shfaqur në internet është një eksplorim i detajuar i Krishtlindjeve përrallore të Castle Howard, i cili sjell në jetë dhomat madhështore të shtëpisë madhështore me dekorime, pamje zanore dhe projeksione.

Tags