Home » Tetë gabime në ndriçimin e banjës që lehtësisht mund të shmangen (Foto)
banjo interior

Tetë gabime në ndriçimin e banjës që lehtësisht mund të shmangen (Foto)

Ndërsa disa gabime të projektimit mund të korrigjohen lehtësisht, apo edhe të injorohen, gabimet e ndriçimit të banjës mund të jenë jopraktike për t’u jetuar, shkatërruese dhe të kushtueshme për t’u korrigjuar dhe – më e keqja – të rrezikshme.

Dizajnerët e brendshëm shpesh vërejnë se idetë e ndriçimit të banjës janë shpesh të ulëta në listën e prioriteteve të dizajnit të klientëve të tyre, edhe pse energjia elektrike në një banjo duhet të jetë një nga gjërat e para që duhet trajtuar në çdo rimodelim.

Pra, nëse nuk keni një ekspert në dorë për të theksuar rëndësinë e ndriçimit të planifikuar mirë, është e lehtë të shihet se si zgjidhen gjërat.

Nga dështimi për të kuptuar se ndriçimi i banjës duhet të jetë në përputhje me rregulloret strikte elektrike, tek instalimi i dritave në pozicionin e gabuar, paneli ynë i ekspertëve të ndriçimit të banjës zbulon gabimet e zakonshme që ata shohin se janë bërë.

Dhe, më e rëndësishmja, ata shpjegojnë se si të shmangni gabimin e ndriçimit të banjës.

1.Vlerësimi i keq i sigurisë

2. Dritat në formë rrjetet

3. Vendosja e dritave shumë poshtë

4. Ndriçimi me ngjyra të ndryshme

5. Verbimi i njerëzve me ndriçim dushi

6. Përdorimi i ndriçimit inkadeshentë

7. Vendosja e ndriçimit afër pasqyrës

8. Ndalja e të gjitha dritave nga një buton i vetëm