Home » Ide për dizajnimin e dhomës së foshnjave (Foto)
interior per femije

Ide për dizajnimin e dhomës së foshnjave (Foto)

Këto dizajne hyjnore të dhomës së foshnjave pothuajse na kanë bërë të gjithëve për vete!

Harrojeni paraqitjet e ngathëta ose një konfuzion të çrregullt të ngjyrave kryesore, ky koleksion elegant rishkruan rregulloret klasike.

Muret e thjeshta janë zbukuruar me korniza pasqyre shumë të zbukuruara në nuanca të buta për t’u lidhur me mjedisin duke krijuar ende ndikim mahnitës.

Bukuritë nga dyshemeja deri në tavan krijojnë edhe më shumë dramë dhe ndjenjë hapësire dhe dritë kur vendosen pas një krevat fëmijësh për të pasqyruar të gjithë dhomën.

Tags