Home » Mobiliet e bukura na zbulojnë se kush ishim dikur – dhe çfarë kemi humbur (Foto)
interior

Mobiliet e bukura na zbulojnë se kush ishim dikur – dhe çfarë kemi humbur (Foto)

Si jetonim dikur…

Ritmi i jetës në një vend, si dhe zakonet dhe vlerat e njerëzve të tij, thuhen shumë nga objektet “të heshtura”.

Mobiliet që mbushën shtëpitë tona dikur ishin “të përbuzura dhe të vjetruara” prej kohësh.

Por ne jemi dëshmitarë të një valë rizbulimi dhe dashurie për dizajnin e “epokës së artë” të Ballkanit.

 

 

 

Tags