Home » Pishinë, gjelbërim dhe ambient relaksues – shtëpi që do ta dëshironit ta keni ju (Foto)
arkitektur

Pishinë, gjelbërim dhe ambient relaksues – shtëpi që do ta dëshironit ta keni ju (Foto)

Ka diçka në lidhje me një ditë të qetë që ngadalëson kohën, ngjall kujtime të fëmijërisë sonë të shkujdesur dhe na kujton të kaluarën kur ekzistonin ditët e pakohë.

Në kontekstin e sotëm, megjithatë, është gjithnjë e më e vështirë të harrohet nocioni i kohës.

Imagjinoni të relaksoheni pranë kopshtit dhe pishinës, të uleni nën një verandë me erë, ndërsa jeni të mbuluar nga dielli i ngrohtë tropikal, duke u teleportuar përsëri në atë kohë mitologjike dhe duke evokuar përsëri kujtimet tona të përjetësisë.

Tags