Home » Dekor kopshti me gurë (Foto)
oborr

Dekor kopshti me gurë (Foto)

Ka shumë arsye pse dekorimi i kopshtit me gurë bën një shtesë fantastike për një hapësirë të jashtme.

Pavarësisht nëse zgjidhni guralecë, zhavorr ose diçka pak më të madhe, ato do të sjellin cilësi dhe interes vizual për të gjitha llojet e veçorive.

Gurët janë gjithashtu super të gjithanshëm – ato mund të përdoren në të gjitha llojet e kopshteve.

Për shembull, në një oborr bashkëkohor, një grusht guralecash me shkëlqim, të zinj, mund të kompensojnë në mënyrë të përkryer shtrimin prej porcelani ose një element skulpturor të ujit.

Ndërkohë, gurët me nuancë mjalti mund të plotësojnë bukur një temë plazhi, ndërsa një mozaik me guralecë është një mënyrë e mrekullueshme për të shtuar një kthesë boho.

Pra, nëse po mendoni për një dekor të ri kopshti, atëherë sigurisht që ia vlen të merret parasysh një qasje e gurtë. Për t’ju ndihmuar të frymëzoheni, ne kemi mbledhur shumë pamje tërheqëse për të provuar.

Do të gjeni diçka për të gjitha buxhetet dhe stilet në këtë përmbledhje të ideve të kopshtit prej guri.

Sigurisht që do të keni një pamje që do të dëshironi të rikrijoni në oborrin e shtëpisë tuaj.