Home » Rubineta të ndryshme të banjës (Foto)
banjo

Rubineta të ndryshme të banjës (Foto)

Dizajni i rubinetit mund të specifikohet që të përputhet me një koncept arkitektonik; zgjedhja e pajisjeve të banjës është bërë e thjeshtë duke përdorur gamën e gjerë të koleksioneve të dizajnit të disponueshëm.

Dizajni origjinal i rubinetit me doreza të kryqëzuara me pllaka porcelani të bardhë dhe priza me tehe të mprehta. Besnik ndaj dizajnit klasik deri në detajet më të vogla. Një krijim i bukur falë elegancës së formës dhe cilësisë së materialit: një ridizajn i një montimi klasik me dorezë të kryqëzuar.

Kontrolli i ujit, “Dornbracht Touchfree” është projektuar për të dhënë lirinë maksimale të projektimit dhe planifikimit për tualetet publike dhe gjysmë publike duke përdorur njësitë e kontrollit eSET Touchfree.

Njësitë eSET hapin dhe mbyllin prizën automatikisht përmes teknologjisë së sensorëve me frekuencë të lartë dhe janë plotësisht të padukshme për përdoruesin, gryka mbetet e paprekur, nuk kërkohet një sy infra të kuqe.

 

Tags