Home » Truku që e bën një apartament 30 metra katror të duket më i madh
apartment interior

Truku që e bën një apartament 30 metra katror të duket më i madh

Një apartament luksoz prej 30 metrash katrorë pret një goditje.

Puna në projekt ishte e rëndësishme të përcaktohet hapësira në mënyrë që të ketë njësi, por që ato të mos zvogëlojnë më tej vetë hapësirën, e cila është mjaft e vogël – e gjithë sipërfaqja është 32 metra/katror.

Nga kjo, 4.5 metra/katror është banjo, e cila është tipike për të gjithë ndërtesën dhe nuk është përfshirë në punën e saj.

Studio është e destinuar për një deri në dy persona që mund të gatuajnë ushqime në shtëpi dhe janë të vetëdijshëm që, nëse kanë mysafirë, hapësira duhet të jetë e rregullt.

Kjo shpesh harrohet edhe në hapësira më të mëdha dhe duhet pasur kujdes i veçantë në ato të vogla.

Për arkitektët ka qenë e rëndësishme të gjejnë se cili do të jetë detaji kryesor, çfarë do të theksohet dhe se çdo gjë tjetër e plotëson hapësirën, si në aspektin vizual, ashtu edhe në atë funksional.

Tags