Home » Maksimalizmi i mini hapësirave (Foto)
interior

Maksimalizmi i mini hapësirave (Foto)

Trendi i ri i maksimalizmit është plot ngjyra të pasura, përzierje të papritura modelesh dhe një përzierje e orendive të reja dhe të vjetra.

Kështu thotë Natasha Stocker, dizajnerja kryesore në Inspired Spaces, Inc.

Ajo sugjeron të zhyteni në mendime maksimaliste duke bërë një dhomë të egër dhe të çmendur.

“Është një hapësirë e vogël, kështu që është vendi i përsosur për të bërë çmenduri”, deklaroi ajo.

Ne pyetëm disa stilistë rreth parashikimeve të tyre për vitin 2023.

Shikoni galerinë e mëposhtme për të zbuluar se si ta stiloni shtëpinë tuaj gjatë vitit të ardhshëm.

 

Tags