Home » 11 ide gjeniale të stilistëve të dekorimit (Foto)
interior

11 ide gjeniale të stilistëve të dekorimit (Foto)

Së bashku me panairet tregtare dhe uljet e produkteve, ekspozitat e stilistëve janë shfaqur si një nga ngjarjet më të kërkuara të industrisë.

Ky transformim magjik dhomë për dhomë i një vendbanimi nga një kuadër talentesh të ndryshëm nuk është vetëm vizualisht i shkëlqyer, por frymëzues, pasi ndez idetë e dekorimit midis stilistëve të tjerë për projektet e tyre të ardhshme.

Kishte shumë ekspozita të stilistëve (dhe ambiente të brendshme tërheqëse) për t’u endur në vitin 2022, por disa ishin veçanërisht të zgjuar në ri-imagjinimin e hapësirave shpesh të anashkaluara, qofshin ato të kombinuara bukurinë me prakticitetin, mjegullimin e ambienteve të brendshme dhe të jashtme ose injektuan një dozë realiste trillimi.

Këtu janë 11 nga ato momente më të paharrueshme i ekspozitës së këtij viti.

Tags