Home » Dhjetë prezantimet më të mira të mobilieve të vitit 2022 (Foto)
dizajn

Dhjetë prezantimet më të mira të mobilieve të vitit 2022 (Foto)

Redaktuesja e gazetës së dizajnit “Wallpaper”, Rosa Bertoli zgjodhi 10 prezantimet e saja më të mira të mobilieve të vitit 2022, një vit i mbushur me javë dizajni, panaire dhe ngjarje.

Nga prezantimet e markave deri te bashkëpunimet e reja, nga zyra te ambientet e jashtme, ne nxjerrim në pah ngjyrat, inteligjencën dhe klasiken.

Lëvizni mausin poshtë për të parë mobiliet më të mira të vitit (pa renditje të veçantë).

Tags