Home » Dollapët e këtyre dhomave të vogla kanë më shumë hapësirë se rrobat e bebeve
per femije

Dollapët e këtyre dhomave të vogla kanë më shumë hapësirë se rrobat e bebeve

Pothuajse çdo çerdhe ka një jetë të kaluar. Përpara se të bëhej çerdhe e mirëfilltë, mund të ketë qenë një dhomë gjumi rezervë për mysafirët ose një zyrë rastësore.

Foshnjat janë të vogla, kështu që duket se nuk kanë nevojë për aq hapësirë, por kur filloni të numëroni të gjitha gjërat që vijnë me një fëmijë (një djep, pelena, dyshekë për lojëra e të tjera), ju i humbni shumë shpejt pamjen katrore të dhomës.

Në mënyrë të pabesueshme, dhe jo shumë e madhe, dhoma përfundon duke u ndjerë e vogël. Por çfarë zgjedhje tjetër keni? Epo, ka një: Thjesht hiqni dyert nga dollapi.

Shanset janë që dhoma që po mendoni ta shndërroni në çerdhe vjen me një gardërobë me madhësi të mirë që mund të mbajë shumë më tepër sesa thjesht rroba të vogla.

Kapni kutinë tuaj të veglave, hiqni çdo raft të panevojshëm, lyeni pjesën e brendshme – dhe papritmas ju keni një vend për të grumbulluar peceta dhe pelena apo edhe një qoshe komode për krevat fëmijësh.

Përpara, disa ide për çerdhe të vogla për të krijuar hapësirë (shtesë) për fëmijën.

 

Tags