Home » “A i thua vetës se je kopshtar”, këto janë tendencat kryesore të kopshteve për këtë vit (Foto)
oborr

“A i thua vetës se je kopshtar”, këto janë tendencat kryesore të kopshteve për këtë vit (Foto)

Dritat e festave janë ende të ndezura dhe Viti i Ri nuk ka ardhur ende, por e ndjejmë se është detyra jonë t’ju themi se cilat do të jenë tendencat e kopshtit dhe peizazhit të vitit 2023.

Në fund të fundit, kopshtet nuk rriten brenda një dite, dhe dimri është koha më e mirë për të planifikuar.

Për të zbuluar saktësisht se çfarë duhet të presim me padurim në vitin e ri, pyetëm disa fidanishte që merren me dekorimin e kopshteve.

Çdo vit Monrovia kryen një studim kërkimor të kopshtarisë duke anketuar 1400 pronarë shtëpish me të ardhura mbi mesataren e familjes.

Ata gjithashtu pyesin më shumë se 100 mijë abonentë me email se cilat bimë, ngjyra dhe tema të kopshtarisë janë të interesuar për çdo muaj. Rezultati është një parashikues i besueshëm i tendencave.

Yardzen, ndërkohë, merr informacionin e tyre direkt nga klientët e tyre, që do të thotë se ata mund të parashikojnë tendencat sipas asaj që kërkojnë klientët e tyre për sa i përket dizajnit të kopshtit për vitin e ardhshëm.

Pra, pa vonesë, le t’i shikojmë disa prej trendëve më të mira të vitit të ardhshëm.

 

Tags