Home » Dhjetë llamba që e shndërrojnë apartamentin tuaj në një ambient komod
dizajn

Dhjetë llamba që e shndërrojnë apartamentin tuaj në një ambient komod

Llambat kanë këtë fuqi të çuditshme për të sjellë komoditet fantastik në një hapësirë.

Blerja e një llambë të re do t’ju bëjë të shihni hapësirën tuaj në një dritë krejtësisht të re!

Edhe pse nuk është një investim i madh, zgjedhja e llambës së duhur dhe si mund të transformojë çdo dhomë.

Llambat janë një nga mënyrat efektive dhe të lehta për të krijuar një atmosferë të bukur, të ngrohtë në një dhomë dhe për të krijuar një ambient perfekt. Një llambë mund të nxjerrë në pah çdo cep të shtëpisë tuaj – një vepër arti, një tavolinë ngrënieje ose një zonë të dedikuar për t’u çlodhur dhe për të lexuar.

Ndriçimi shpejt dhe me lehtësi mund të “hapë vizualisht” dhoma më të vogla. Kur llamba është e pozicionuar në mënyrë adekuate, ajo mund të reflektojë dritën lart dhe jashtë, duke dhënë përshtypjen e një hapësire më të madhe.

Llambat e dyshemesë mund të bëjnë mrekulli nëse keni tavane të ulëta ose nëse dhoma juaj duket e rrëmujshme dhe klaustrofobike. Po kështu, nëse duhet të mbushni hapësirën, në vend të një mobilie të re, vendosni një llambë dhe shikoni apartamentin tuaj të marrë një dimension të ri.

Llambat duhet të jenë të dobishme dhe dekorative, dhe ne kemi zgjedhur disa që janë të dyja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags