Home » Lodra që mund t’i vendosni në muret e dhomës së fëmijëve (Foto)
per femije

Lodra që mund t’i vendosni në muret e dhomës së fëmijëve (Foto)

Ilustruesi dhe drejtori i animacionit, Martin Smatana krijon një seri kompozimesh të qepura që rrëfejnë disa lajme të mira të vitit 2022.

Artisti me bazë në Pragë zgjedh një lajm të mirë nga gazeta çdo javë dhe prodhon një vepër arti duke iu përgjigjur asaj.

Metodat e qëndrueshme të projektimit të riciklimit dhe riciklimit përcaktojnë punën e krijuesit pasi që pjesët e artit të qëndisura janë bërë nga rroba të vjetra dhe tekstile të hedhura.

Historitë e ilustruara pozitive përforcojnë besimin se edhe në kohë të vështira njerëzit mund të bëjnë gjëra të mira të ndodhin edhe me gjestet më të vogla dhe më të paqarta duke e bërë botën tonë një vend më të mirë.

Tags