Home » Pasqyre të pazakonta që të gjithë do të dëshironit t’i keni në shtëpi (Foto)
banjo

Pasqyre të pazakonta që të gjithë do të dëshironit t’i keni në shtëpi (Foto)

Pasqyra moj pasqyre kush është më e bukura në botë?

Pasqyrat përdoren shpesh për të krijuar një atmosferë ideale moderne dhe elegante. Ju nuk mund t’i injoroni dhe t’i admironi ato.

Nëse shtëpia juaj ka nevojë për një ndryshim, disa nga këto pasqyra me siguri do të bëjnë mrekulli.

Nuk mund të humbisni trendin e blerjes së pasqyrave me dizajne dhe forma të pazakonta edhe sikur të dëshironit.

Qofshin vajzat e stilit të jetesës globale të teknologjisë së informacionit, markat kryesore që zbukurojnë ambientet më të mira të brendshme apo skena e ndikimit lokal, me siguri keni parë të paktën një herë në rrjetet sociale pasqyra elipsoidale dhe drejtkëndësha të përmbysur të rrumbullakosura.

Ne jemi plotësisht në bord me këtë trend sepse u dashuruam me të në shikim të parë.

Megjithatë, ne nuk do të ishim ne nëse nuk do të shkonim një hap më tej, ndaj po përmirësojmë këtë trend që ka kohë që ekziston dhe po ju prezantojmë me pasqyra me ngjyra.

Nga reflektimi i së kuqes, përmes arit dhe deri te ari i vesës – ka shumë zgjedhje.

Varet nga ju që të vendosni nëse preferoni forma të pazakonta apo pasqyra klasike por me ngjyra.

 

Tags