Home » Katër mënyra të zgjuara për të ruajtur dekorimet tuaja të Krishtlindjeve
bone vet

Katër mënyra të zgjuara për të ruajtur dekorimet tuaja të Krishtlindjeve

Vendosja e dekorimeve tuaja të festës është shumë argëtuese dhe festive. Heqja e tyre është shumë më pak.

Dekorimet e Krishtlindjeve mund të thyhen ose ngatërrohen lehtësisht, dhe ju mund të mos keni kontejnerët e madhësisë së duhur për t’i ruajtur secilin veç e veç – apo jo?

Siç rezulton, një zgjidhje e papritur (dhe e shkëlqyer!) për ruajtjen e të gjithë dekorit tuaj të pushimeve jeton në kuzhinën tuaj.

Në një TikTok të kohëve të fundit, organizatorja profesioniste me bazë në Teksas, Ivonne Arevalo demonstron këtë hak super të zgjuar të ruajtjes së pushimeve: duke përdorur kontejnerë të ricikluar nga kuzhina juaj!

@organizingbyivonne #organizingbyivonne #christmasdecorations #storageideas #organizingtiktok #fyp #2022 #christmasstorage #storagehacks ♬ My Favorite Things – Pentatonix
Tags