Home » Këto janë këshillat kryesore që duhet t’i dini para se ta rimodeloni kuzhinën
kuzhine

Këto janë këshillat kryesore që duhet t’i dini para se ta rimodeloni kuzhinën

Lucy Searle është rinovuese e apartamenteve dhe shtëpive.

Në përgjithësi, ajo ka shkatërruar plotësisht dhe rinovuar nëntë nga kuzhinat e saja – dhe ka ndihmuar miq dhe të afërm të panumërt të planifikojnë ndryshimet e kuzhinës së tyre.

Projektimi i një kuzhine është ndoshta detyra më e ndërlikuar e rinovimit që secili prej nesh do të marrë përsipër, përveç ndërtimit të shtesave në shtëpitë tona.

Në fund të fundit, jo vetëm që kuzhina është ndër vendet kryesore të shtëpisë suaj, por agjentët e pasurive të paluajtshme thonë se “një kuzhinë e shkëlqyer mund të bëjë që shtëpia juaj të shitet me një çmim më të lartë”.

Plus, është padyshim dhoma më e shtrenjtë në shtëpinë tuaj për t’u rimodeluar, kështu që do të dëshironi t’i përdorni mirë ato shpenzime.

Pra, me pasurinë e njohurive që ka krijuar, ajo mendojë t’jua përcjell juve.

Këto, Lucyn, janë bazat e dizajnit të suksesshëm të kuzhinës.

1. Shpenzoni sa më shumë para për kuzhinën tuaj

2. Mos zgjidhni dizajn të kuzhinës që do t’iu izolojë prej pjesës tjetër të shtëpisë

3. Vizitoni më shumë se një dizajner të kuzhinës

4. Mos e nënvlerëso rëndësinë e ndriçimit dhe dyshemesë

5. Montimi me cilësi të mirë është gjithçka në kuzhinë

6. Vazhdimisht kontrolloni punën e montuesit

Tags