Home » Si t’i mobiloni shtëpitë e vogla
interior

Si t’i mobiloni shtëpitë e vogla

Kohët e fundit, minimalizmi ka pushtuar lojën estetike të zbukurimit të shtëpisë.

Një dekorim i vogël i shtëpisë do të thotë mobilim shumë pak.

Me ngjyrat pastel, artikujt delikate të dekorit dhe shumë më tepër, ju gjithashtu mund të transformoni shtëpinë tuaj ose të paktën dhomën tuaj.

Këtu janë pesë shembujt që mund t’i shtoni dekorit të shtëpisë tuaj për t’i dhënë asaj një pamje më minimaliste dhe estetike.

Kufizime të guximshme

Dhomë pune

Mobilie minimale

Llamba tavoline portative

Dritë muri

Tags