Home » Me një bebe në krahë, britanikja e rinovojë gjithë shtëpinë për 12 mijë euro (Foto)
interior

Me një bebe në krahë, britanikja e rinovojë gjithë shtëpinë për 12 mijë euro (Foto)

Një nënë shkoi në Instagram për të ndarë transformimet e pazakonta që bëri në shtëpinë e saj. Ajo bënte rinovime kryesisht ndërsa fëmijët e saj ishin duke fjetur dhe shpesh punonte me një fëmijë në krahë.

Mamaja e tre fëmijëve, Lisa Weaver nga Britania e Madhe dëshironte gjithmonë të bëhej dizajnere e brendshme e shtëpive, por gjatë studimeve ajo lindi fëmijën e saj të dytë, Charlien e vogël, i cili ishte i sëmurë rëndë.

Kjo është arsyeja pse ajo ia kushtoi gjithë kohën atij dhe djalit të saj të madh dhe më pas solli në jetë një tjetër fëmijë, një vajzë të quajtur Harper. Kështu ajo i vuri në pritje ëndrrat e saj dhe i ndërpreu studimet. Megjithatë, kjo nuk ndikoi në entuziazmin e saj për dizajnin e brendshëm.

Gjithçka ka dashur të bëjë, ka aplikuar në shtëpinë e saj, për rinovimin e së cilës ka shpenzuar 12700 euro, prej të cilave 5700 për kuzhinën, 4500 për dhomën e ndenjjes dhe 1500 për bibliotekën dhe pjesë të tjera të shtëpisë. Një nga gjërat që ajo bëri vetë ishte transformimi i një frigoriferi të vjetër që funksiononte mirë, por dukej keq, të cilin e mbuloi me letër-muri me lule.

“Kuzhina ime është përgjithësisht një nga transformimet më të guximshme që kam bërë”, tha Lisa.

Burri i saj gjithmonë ëndërronte të kishte një bibliotekë të madhe, ndaj ajo ia plotësoi dëshirën.

“Dikur e ktheva një hapësirë të vogël zyre në një strehë leximi botanik dhe në shtëpinë time të mëparshme, pata transformimin më të madh në dhomën e djalit tim që ishte si një xhungël dhe e rikrijova këtu”, tha ajo

Një gjë që Lisa pëlqen për dizajnin e brendshëm është se ajo mund t’i përshtatë idetë e saj në buxhetin që ka.

“Për vite të tëra kam ruajtur foto nga revistat, Instagram dhe Pinterest që më kanë pëlqyer ose më kanë frymëzuar. Pra, me kalimin e kohës, ju filloni të shihni tendenca në gjithçka që keni kursyer dhe mendoj se është si një tabelë e madhe humori e stilit tuaj. Padyshim që sa më shumë punoja, bëhesha më e guximshme dhe më e sigurt me ngjyrat”, thotë Lisa.

Kjo grua deri më tani ka transformuar tetë dhoma në shtëpinë e saj të vjetër dhe shtatë në shtëpinë e saj të re.

 

 

 

Tags