Home » Si ta pastroni me oriz mullirin e kafesë (Video)
bone vet

Si ta pastroni me oriz mullirin e kafesë (Video)

Shumë hapa shkojnë në përgatitjen e një filxhani kafeje të përsosur, dhe disa prej tyre përfshijnë kujdesin (dhe pastrimin!) të pajisjeve tuaja.

Ju ndoshta e dini tashmë se duhet të pastroni rregullisht aparatin dhe kazanin tuaj të kafesë me pika për të mbajtur shijen e freskët të pijeve tuaja të mëngjesit.

Por a e dinit se duhet të pastroni edhe mullirin e saj?

Pa e shkëputur dhe shpëlarë, nuk kisha menduar shumë se si të mirëmbaja një mulli kafeje.

Kështu që isha po aq i befasuar dhe i kënaqur kur zbulova se në fakt ekziston një mënyrë shumë e thjeshtë për të rifreskuar një mulli dhe nuk përfshin ndonjë pastrues specialiteti të kushtueshëm ose hapa të vështirë për t’u ndjekur.

Gjithçka që ju nevojitet është orizi.

@sidneyraz 6 months or so of coffee build up #TikTokTaughtMe #tipsandtricks #todayilearned #cleaninghacks #tiktokpartner ♬ original sound – sidneyraz
Tags