Home » Dhjetë shtetet kryesore amerikane për të blerë shtëpi pranë liqenit
shtepi

Dhjetë shtetet kryesore amerikane për të blerë shtëpi pranë liqenit

Blerja e një shtëpie në liqen mund të jetë një investim i madh.

Evolve , një kompani turistike, publikoi renditjen e vendeve më të mira për të blerë një shtëpi liqeni në 2023.

I vendosur në malet Adirondack, Liqeni i Saranacit është më i njohur për gjethet e vjeshtës dhe vendpushimet e skive.

Sipas Evolve, norma 7.1 për qind e liqenit të Saranacit – raporti midis të ardhurave neto të pronës dhe vlerës së tregut – dëshmon potencialin e fitimit të zonës.

Liqeni i Saranacit njihet edhe për ruajtjen e arkitekturës së vjetër.

Sipas Fondit Kombëtar për Ruajtjen Historike, ajo ka mbi 170 ndërtesa të listuara në Regjistrin Kombëtar të Vendeve Historike.

Saranac Lake, New York

Branson, Missouri

Brainerd Lakes, Minesotta

Traverse City, Michigan

Smith Mountain Lake, Virginia

Granbury, Teksas

Pocono Lake, Pennsylvania

Norris Lake, Tennessee

Lake of the Ozarks, Missouri

Gilford, New Hampshire

Tags