Home » Divan për fëmijë
per femije

Divan për fëmijë

Ky divan i vogël është bërë me porosi për fëmijët.

Ai përdor material sfungjeri dhe pelushi për të krijuar butësi dhe rehati, në mënyrë që fëmijët tuaj ta shijojnë atë.

Karakteristikat:

*Nuk peshë të madhe dhe e lehtësisht për t’u përdorur.

*Sfungjeri me elasticitet të lartë me sipërfaqe të butë pëlhure pelushi ofron një ndenjëse të rehatshme për fëmijët

*E qëndrueshme dhe e sigurt për fëmijët

*Përmasat e përshtatshme për fëmijët e bëjnë atë të bëhet një vend i shkëlqyer për fëmijët për t’u çlodhur dhe për të luajtur.

*Pamja tërheqëse dhe e lezetshme e bën atë një dhuratë perfekte për fëmijët

*E përshtatshme për fëmijë 3-9 vjeç

Tags