Home » Mobiliet më të mira për zyrën në shtëpi
zyre

Mobiliet më të mira për zyrën në shtëpi

Ngritja e një zyre në shtëpi mund të kërkojë shumë planifikim, veçanërisht kur bëhet fjalë për zgjedhjen e mobilieve funksionale dhe tërheqëse.

Nikki Klugh, një stiliste e brendshme e vlerësuar me çmime dhe pronare e Nikki Klugh Design Group, ndau disa imazhe për mobiliet e zyrës në shtëpi, si dhe këshilla se si të personalizoni atë që ajo e quan “një hapësirë biznesi”.

“Një hapësirë biznesi është një zonë në shtëpinë tuaj që ju aktivizon menjëherë, ju bën më produktiv, efikas dhe fitimprurës në zyrën tuaj në shtëpi”, thotë Klugh.

Nëse jeni një sipërmarrës që ndërton biznesin tuaj nga shtëpia, një mësues që vlerëson letrat gjatë netëve dhe fundjavave, ose një programues me një orar hibrid, zgjedhja e mobilieve të duhura për zyrën tuaj të shtëpisë do t’ju ndihmojë të krijoni një hapësirë të këndshme dhe funksionale.

Bazuar në ekspertizën dhe këshillat e Klugh, kjo është lista e mobilieve për zyra në shtëpi për një sërë buxhetesh, nga ato të përballueshme deri te ato të nivelit të lartë dhe tradicionale deri tek ato moderne të shekullit të mesëm.

Tags