Home » Tendencat e ngjyrave për pjesët e jashtme dhe të brendshme të shtëpive
exterior

Tendencat e ngjyrave për pjesët e jashtme dhe të brendshme të shtëpive

Për të parë trendet më të fundit të ngjyrave, Fixr.com u kërkoi 62 ekspertëve të dizajnit të brendshëm të jepnin mendimet e tyre.

Raporti vjetor jo vetëm që nxjerr në pah gjëra të tilla si ngjyrat e vitit, por edhe atë që ekspertët e industrisë po shohin dhe përjetojnë në punën e tyre çdo ditë.

“Zgjedhjet e ngjyrës për vitin 2023 janë ngjyra që do t’ju bëjnë të ndiheni të qetë dhe të gëzuar në të njëjtën kohë”, thotë Tamra Toney Pfeifer nga Set the Stage Interiors.

“Pas disa vitesh paqëndrueshmërie dhe izolimi, njerëzit kërkojnë një ndjenjë shprese dhe rehatie në jetën e tyre. Ngjyra është një mjet i fuqishëm që të zgjon humorin dhe shtëpia jote është streha juaj, kështu që dëshironi që ajo t’ju krijojë ato ndjenja në minutën kur zgjoheni ose kaloni nga dera!”, shtoi ai.

Shihni më poshtë zgjedhjet individuale të ngjyrave, tendencat e letër-muri, se si njerëzit do të përfshijnë ngjyra të reja në shtëpitë e tyre dhe cilat ngjyra do të jenë më të mira.

Tags