Home » Banjo glamuroze – Nga vaska prej guri deri tek pemë dushi tropikale (Foto)
banjo

Banjo glamuroze – Nga vaska prej guri deri tek pemë dushi tropikale (Foto)

Shumë pronarë shtëpish, këtë vit do të riparojnë folenë e tyre.

Në krye të listës është edhe renovimi i banjës.

Pamjet në trend të dekorit të kësaj jave kanë të bëjnë me tejkalimin – veçanërisht kur bëhet fjalë për stilimin e banjës tuaj.

Dhe ndërsa një estetikë maksimaliste në shtëpi ka qenë e nxehtë për një kohë, modelet e mëposhtme e çojnë këtë temë në një nivel tjetër.

Me vaska të pazakonta, ngjyra të theksuara dhe modele të bollshme, tendencat e mëposhtme dëshmojnë se banjat e mërzitshme janë një gjë e së kaluarës.

 

 

 

Tags