Home » Një mbajtëse telefoni dushi i papërshkueshëm nga uji
bone vet

Një mbajtëse telefoni dushi i papërshkueshëm nga uji

Një mbajtëse telefoni dushi i papërshkueshëm nga uji që do ta mbajë telefonin tuaj të sigurt kur thjesht nuk mund të duroni të ndaheni me të.

Dëgjoni një podcast ose listën tuaj të këngëve pa u shqetësuar për dëmtimin nga uji.

Ky montim rrotullues është i papërshkueshëm nga uji dhe ekranin mund ta preknin me duar të lagura!

Tags