Home » Dizajn i zgjuar dhe kreativ për banjë
banjo

Dizajn i zgjuar dhe kreativ për banjë

Seria e plotë e banjove nga Geberit Acanto kombinon një dizajn të qartë me forma organike.

Zgjidhje të zgjuara dhe të detajuara që plotësojnë kërkesat dhe dëshirat më të ndryshme të dizajnit.

Individualiteti i stilit tuaj të jetesës përputhet me natyrën modulare të Acanto-s.

Kabineti i gjatë praktik

Hapësirë ​​optimale

Më shumë vend për higjienë

Mobilie për banjo

Tags