Home » Dhoma të bukura për fëmijë (Foto)
per femije

Dhoma të bukura për fëmijë (Foto)

Dizajnimi i dhomës së gjumit të një fëmije mund të jetë shumë sfidues duke marrë parasysh ritmin e shpejtë me të cilin po rriten fëmijët këto ditë.

Është mjaft e vështirë të vazhdosh me fluksin e pafund të pajisjeve teknologjike përpara se të gjesh mënyra për të ruajtur të gjitha këto “gjërat e ardhshme më të mira”.

Por mjerisht, ka zgjidhje inovative argëtuese të ruajtjes të maskuara nga spërkatjet e ngjyrave që do ta bënin çdo dhomë të duket si një Picasso tredimensionale!

Në këto dhoma të dizajnuara bukur më poshtë, është arritur ekuilibri i përsosur i praktikës dhe kreativitetit dhe do të tërheqë lehtësisht si për prindërit ashtu edhe për fëmijët.

Kombinimi i shkëlqyeshëm i ngjyrave të shtretërve, qilimave të zonës, njësive të dollapëve dhe tavolinave janë mahnitës dhe japin një ton emocionues kundër formave dhe formave të çuditshme që krijojnë.

Arti i murit është bërë gjithashtu një mënyrë e përshtatshme për të veshur dhomën e një fëmije, duke ofruar thjeshtësi me një karakter të fortë në aplikimin e saj.

Edhe këta krevate marinari dyshe kanë shumë stil dhe ofrojnë rafte, shkallë dhe njësi magazinimi multifunksionale të integruara!

Të gjitha këto ide organizative pastrojnë një hapësirë për një tokë argëtuese dhe moderne, si dhe shumë hapësirë për detyrat e shtëpisë, natyrisht!

Tags