Home » Parketi jeshil, tapetet ekzotike dhe lulet janë shpirti i këtij apartamenti të bukur
interior

Parketi jeshil, tapetet ekzotike dhe lulet janë shpirti i këtij apartamenti të bukur

Askush nuk dëshiron të largohet nga këtu.

Që kur Mateo ndërtoi shtëpinë e ëndrrave, ajo është bërë vendtakimi kryesor i miqve të tij.

Kur erdhi për herë të parë në shtëpinë e tij, së bashku me dhjetë persona të tjerë, mendoj se do të kalonte më shumë kohë duke studiuar veprat e artit që janë në të gjithë banesën sesa duke u shoqëruar.

Kushdo që vjen në shtëpinë e tij thjesht nuk ka nevojë të largohet sepse shtëpia është një oazë e vërtetë marokene që të gjithë e shijojnë.

Tags