Home » E errët dhe e sofistikuar: Zyre shtëpiake që do t’ju pëlqejnë (Foto)
zyre

E errët dhe e sofistikuar: Zyre shtëpiake që do t’ju pëlqejnë (Foto)

Dy dekadat e fundit kanë parë një ndryshim drastik në kulturën e punës dhe ideja e kabinave të mërzitshme dhe të përsëritura është hedhur poshtë në favor të një zyre më emocionuese.

Por një ndryshim edhe më i rëndësishëm vjen në lëvizjen e vendit të punës në shtëpi me gjithnjë e më shumë njerëz që fillojnë të shmangin udhëtimin e përditshëm dhe punën nga kufijtë e shtëpisë së tyre.

Ky ndryshim është përshpejtuar vetëm nga pandemia e fundit globale dhe tani pothuajse të gjithë duket se e kanë kthyer një dhomë në shtëpi ose një mbajtëse të vogël në zyrë të dedikuar në shtëpi. Edhe pse janë ngjyrat si e bardha dhe bluja ato që përdoren shpesh në zyrën e shtëpisë, sot e kemi kthyer fokusin tek e zeza!

Zyrat shtëpiake të zeza janë po aq të lezetshme, simpatike dhe efikase sa homologët e tyre në nuanca më të lehta dhe neutrale. Por ato sjellin një atmosferë të shtuar të sofistikimit në hapësirë dhe gjithashtu ju lejojnë të krijoni një hapësirë që është një prekje e ndryshme nga pjesa tjetër e shtëpisë.

Do të mahniteni kur shihni se sa mirë funksionon kjo ngjyrë në zyrat bashkëkohore të shtëpisë dhe rafinimin që ajo sjell edhe në dhomat më të zakonshme. Prerje në të gjitha stilet dhe madhësitë, kjo është një vështrim në zyrat më të mira shtëpiake në ngjyrë.

Nëse jeni dikush që jeni pak i shqetësuar për përdorimin e tepërt të ngjyrës së zezë në zyrën e shtëpisë, atëherë ju sugjerojmë të filloni me një pamje më ‘bardhezi’. Zyrat e shtëpisë bardhezi që priren të anojnë më shumë drejt së zezës ju lejojnë të provoni nuancën e errët pa iu përkushtuar plotësisht.

Një qasje tjetër që është ‘më shumë e zezë se e bardhë’ këtu është të shtoni qilima, qilima dhe perde të bardha në një zyrë në shtëpi me mure të zeza. Edhe një herë, ju po krijoni një ekuilibër midis elementeve të lehta dhe të errëta, ndërsa i jepni hapësirë lëvizjes për një ndryshim në thekse në linjë.

Tags