Home » Kjo shtëpi me kokë poshtë do t’iu bëjë të vini në dyshim gjithçka (Foto)
shtepi

Kjo shtëpi me kokë poshtë do t’iu bëjë të vini në dyshim gjithçka (Foto)

Ka momente në jetë kur ndiheni sikur e gjithë bota juaj është kthyer përmbys. Por kjo shtëpi e çon frazën në një nivel të ri.

“Shtëpia me kokë poshtë” me sa duket sfidon gravitetin duke mbetur plotësisht e qëndrueshme edhe pse është kthyer në çatinë e saj. Kjo falë projektimit dhe ndërtimit master.

Ecni brenda dhe do të jeni edhe më të hutuar sepse edhe brendësia e saj është krejtësisht e përmbysur.

Gjithçka nga divani, arti i murit dhe tavolina e kafesë është mënyra e gabuar.

“Shtëpia me kokë poshtë” është shndërruar në një atraksion turistik me një instalacion arti.

Vizitorët kalojnë orë të tëra të hutuar, duke u ndjerë sikur janë në një dimension tjetër. Ata zakonisht kalojnë orët e ardhshme duke krijuar foto zbavitëse me mobiliet e përmbysura.

Shtëpia është ndërtuar në një kënd për të stabilizuar ndërtimin, por kjo vetëm sa shton iluzionin konfuz.

Në vend do të gjeni kështjella kërcimi, ushqime të lehta dhe udhëtime të tjera për të argëtuar vizitorët e të gjitha moshave.

Tags