Home » Mënyra për të rifreskuar hapësirën tuaj të jashtme (Foto)
oborr

Mënyra për të rifreskuar hapësirën tuaj të jashtme (Foto)

Po kërkoni ide falas për kopshtin? Atëherë ne jemi këtu për të ndihmuar.

Me pak njohuri dhe kreativitet, ju mund t’i jepni hapësirës tuaj të jashtme një frymë të re pa pasur nevojë të shpenzoni të gjitha kursimet tuaja.

Nuk është sekret që kostot mund të shtohen shpejt kur përditësoni një hapësirë të jashtme. Edhe një udhëtim në qendrën e kopshtit për bimë të reja mund të bëhet çuditërisht i kushtueshëm.

Shumë ide të peizazhit mund të duken krejtësisht të paarritshme nëse jeni duke parë portofolin tuaj.

Dhe, kjo është para se të filloni me mobiliet – një divan i ri në natyrë në përgjithësi nuk është i lirë.

Por, nëse oborri juaj i pafajshëm po thërret për një ashensor (veçanërisht me afrimin e verës), atëherë dhënia e asaj që i nevojitet nuk duhet të jetë tepër e shtrenjtë. Në fakt, mund të jetë falas!

Nga hakerat e zgjuara të riciklimit deri te përqafimi i frymës së komunitetit dhe më shumë, ne kemi grumbulluar shumë ide falas për kopshtin që janë të lehta për t’u provuar.

 

Tags