Home » Pesë tendencat të dizajnit të brendshëm që do t’i shohim në çdo hap këtë vit
interior

Pesë tendencat të dizajnit të brendshëm që do t’i shohim në çdo hap këtë vit

Është koha për të sjellë disa ngjyra të ndezura në shtëpinë tuaj.

Vitin e kaluar në botën e dizajnit të brendshëm, gjithçka kishte të bënte me paleta qetësuese të ngjyrave dhe mobilieve që sjellin një ndjenjë qetësie.

Ky vit, ndryshe nga ai i mëparshmi, sjell individualizëm me ngjyra të ndezura.

Tregu më në fund po largohet nga stilet më romantike dhe ndërsa kalojmë frikën pas pandemisë dhe drejtohemi në një realitet të ri, modelet e dekorimit të shtëpive të dikurshme thjesht duken shumë naive.

Tani që kemi ecur përpara në jetën reale, tendencat e dizajnit të brendshëm për vitin 2023 priren drejt ndryshimeve që sjellin një frymë të re, më të ndritshme në shtëpitë tona.

Modeli i përplasjes

Dekorimi i tavolinës

Ndriçim me shtresa

Kuzhina të bardha

Linjat skulpturore

Tags