Home » Shtëpia me mure të errëta duket vërtet e lezetshme
dizajn

Shtëpia me mure të errëta duket vërtet e lezetshme

Muret e errëta të shtëpisë mund të mbizotërojnë dhomën aq shumë sa të duket mbytëse dhe pa jetë, por edhe nëse bëni një gabim kur zgjidhni një ngjyrë ose rastësisht keni marrë një nuancë të errët, me disa lëvizje të shpejta, mund të ndriçoni errësirën tuaj në shtëpi.

Mobilie dhe dekorime
Një mënyrë e thjeshtë për të ndriçuar një dhomë është të zgjidhni mobilie dhe dekorime në një nuancë më të lehtë. Perde të ndritshme, por edhe vepra arti, do të bëjnë një ndryshim të madh.

Në këtë mënyrë do të krijoni një kontrast në hapësirë dhe do t’i jepni një pamje më të lehtë.

Ndriçimi

Përveçse janë dekorime, ndriçuesit do të ndriçojnë hapësirën me dritën e tyre dhe do ta ndryshojnë shumë atë.

Shtresa e dytë
Natyrisht, një nga mënyrat për ta bërë dhomën më të shndritshme është një shtresë shtesë në një nuancë më të çelur që thjesht e aplikoni sipër ngjyrës ekzistuese.

Dekorimi me shtresa
Luaj me mure të errëta duke shtuar një ngjyrë tjetër për t’i dhënë hapësirës thellësi dhe në këtë mënyrë ju do ta ndriçoni hapësirën pa humbur nuancën e pasur.

Tags