Home » Tetë këshilla për të dizajnuar sa më bukur dhomat për fëmijët
per femije

Tetë këshilla për të dizajnuar sa më bukur dhomat për fëmijët

Krijimi i një hapësire për të voglin tuaj për të luajtur dhe për t’u rritur mund dhe duhet të jetë një përvojë argëtuese.

Thënë kjo, mund të jetë gjithashtu një sfidë.

Në fund të fundit, një dhomë e bukur dhe funksionale që fëmija juaj do ta pëlqejë si tani ashtu edhe për vitet në vijim është një porosi mjaft e gjatë!

Keni nevojë për një këshillë të vogël? Ne ju kemi mbuluar. Ky grumbullim i dobishëm dhomash për fëmijë dhe këshilla për dekorimin profesional të denjë për t’ju ndihmuar të identifikoni dëshirat aktuale dhe nevojat e ardhshme të fëmijës tuaj, duke ju lejuar të arrini atë ekuilibër shumë të rëndësishëm midis praktikes dhe të adhurueshmes plotësisht.

Pavarësisht nëse po filloni nga e para ose po shpresoni të përmirësoni një hapësirë ekzistuese, me siguri do të gjeni një dozë të shëndetshme frymëzimi këtu!

Mbaje të buzëqeshur

Përqendrohuni në lodra

Shfrytëzojeni sa më shumë hapësirën e fëmijës suaj

Dyfishoje hapësirën ruajtëse

Luaj me ngjyra

Inkorporoni modelin dhe teksturën

Mbajini duart dhe mendjet të zëna

Ofroni një hapësirë për t’u larguar nga gjithçka

 

Tags