Home » Ide për çdo dhomë të fëmijëve – si ta shfrytëzoni më së miri hapësirën
per femije

Ide për çdo dhomë të fëmijëve – si ta shfrytëzoni më së miri hapësirën

Nuk është çështja nëse dhoma e gjumit ose dhoma e lojërave të fëmijës suaj do të çrregullohen, por kur.

Kur i vendosni fëmijët në një dhomë të mbushur me shumë lodra, ata nuk do ta lënë hapësirën më mirë se sa e gjetën dhe ju mund të toleroni kaq shumë kaos përpara se të kërcënoni se do të dhuroni çdo lodër që duan.

Mos u shqetësoni – ka shumë zgjidhje për ruajtjen dhe këshilla organizative në dispozicion për t’ju ndihmuar ju dhe fëmijët tuaj të mbani dhomën të pastër.

Në fakt, ne kemi mbledhur ide praktike për t’ju ndihmuar të filloni të rregulloni hapësirën e lojës së fëmijës suaj sot, pavarësisht se në cilën dhomë është.

 

Tags