Home » Tabaka dhe rafte për ta transformuar banjën tuaj në një strehë të vetë-kujdesit
banjo

Tabaka dhe rafte për ta transformuar banjën tuaj në një strehë të vetë-kujdesit

Ne e duam dhe e vlerësojmë zhytjen në banjë në çdo kohë të vitit, por jo më shumë se në një ditë apo mbrëmje të ftohtë dimri.

Megjithatë, gjetja e hapësirës shtesë në banjën tuaj për të vendosur disa nga produktet që e shndërrojnë një zhytje të shpejtë në një përvojë relaksuese, të ngjashme me banjën, shpesh është e vështirë – këtu hyn në lojë një tabaka banje.

I projektuar për t’u mbështetur mbi skajet e banjës suaj, një tabaka për banjë (ose raft banjoje, kuti vaske ose urë vaske) mund t’ju ofrojë hapësirë shtesë për disa nga banjot me flluska ose mund t’ju lejojnë të kënaquni me një libër të mirë, një gotë verë apo edhe një episod ose dy të një shfaqjeje të shkëlqyer televizive në tabletin tuaj.

Pavarësisht se sa e madhe apo e vogël është vaska juaj, ne kemi shumë opsione për çdo stil të brendshëm dhe buxhet.

Nga druri natyral te metalet luksoze, si dhe hapësira për gjithçka që mund t’ju nevojitet gjatë banjës, ne ju kemi mbuluar.

Po kërkoni një frymëzim? Shikoni raftet e më poshtme.

Tags