Home » Tapeta trendi të murit për vitin 2023
dizajn

Tapeta trendi të murit për vitin 2023

Vijat me onde, stili i viteve ’70 dhe letër-muri në vende të papritura (nga tavani te raftet e librave) janë ndër tendencat më të njohura të letër-muri për vitin 2023.

Planifikoni të ridekoroni një dhomë në shtëpinë tuaj? Nëse dëshironi t’i nënshtroheni një rinovimi të plotë në të katër muret, ose dëshironi të nxirrni kreativitetin tuaj duke krijuar një veçori nga sfondi në një hapësirë kompakte, atëherë do të dëshironi të përdorni këto modele në trend të tapeteve.

“Muret janë sipërfaqja më e madhe në shtëpinë tuaj, kështu që shtimi i interesit dhe shprehja e personalitetit këtu është thelbësore”, këshillon Martin Waller, themeluesi ose Andrew Martin.

Nga muret e deklaratave në dhoma të tëra, përditësimi i sfondit tuaj bën një deklaratë të fortë stili.

Jini të guximshëm kur zgjidhni letër-muri dhe sigurohuni që dhoma të jetë një reflektim i personalitetit tuaj në mënyrë që shtëpia juaj të ndihet si një shtëpi.

1. Vija me onde

2. Dekorimi me dopamine

3. Ringjallja retro e viteve 1970

4. Printime në shkallë të gjerë

5. Printime tropikale dhe botanike

6. Tapeta në vende të papritura

Tags