Home » 12 ngjyra të ndryshme për pjesën e jashtme të shtëpisë suaj (Foto)
exterior

12 ngjyra të ndryshme për pjesën e jashtme të shtëpisë suaj (Foto)

Ashtu si nuancat që zgjidhni për hapësirat e brendshme, ngjyrat e jashtme të shtëpisë duhet të jenë ato që të bëjnë një buzëqeshje në fytyrën tuaj ditë pas dite.

Thënë kështu, nëse planifikoni të nxirrni shtëpinë tuaj në treg në të ardhmen e afërt, kursi i mençur është të merrni parasysh se cilat ngjyra të bojës së jashtme do të tërheqin më shumë blerës.

“Ngjyrat neutrale dhe tradicionale janë një bast i mirë nëse do të lyeni pjesën e jashtme të shtëpisë tuaj për ta bërë atë gati për t’u shitur”, thotë Elizabeth Mendenhall, ish-presidente e Shoqatës Kombëtare të shitësve.

“Ju dëshironi një pamje që është e ngrohtë dhe tërheqëse. Ngjyrat unike mund të largojnë disa blerës të mundshëm”, shtoi ajo.

Nëse jeni duke pikturuar për rishitje, merrni parasysh këto 12 ngjyra për pjesën e jashtme të shtëpisë suaj.

Tags