Home » Hidhini një sy apartamentit plot ngrohtësi, ku lozha është ende mbretëresha kryesore (Video)
apartment

Hidhini një sy apartamentit plot ngrohtësi, ku lozha është ende mbretëresha kryesore (Video)

Çfarë stili të zgjidhni, çfarë ngjyrash të përdorni dhe si të shfrytëzoni sa më shumë hapësirën, janë pyetjet kryesore që lindin kur vendosim të rimodelojmë një apartament apo një shtëpi.

Pavarësisht se cilin stil preferojmë, gjëja më e rëndësishme është ta kthejmë shtëpinë në një oazë paqeje që do ta shijojmë. Tendencat e dizajnit të brendshëm po ndryshojnë vazhdimisht, por ky është një rregull i artë që nuk do të dalë kurrë nga moda.

Stili boho në arredimin e brendshëm është rikthyer, por këtë herë në kombinim me stilin e preferuar skandinav.

Apartamenti është dekoruar nga Valerie nga Italia me një kombinim të këtyre dy stileve

Banesa e saj mund të shërbejë si frymëzim nëse planifikoni të rimodeloni shtëpinë tuaj.

Ai ka një sallon i bollshëm, një dhomë gjumi, një kuzhinë, një ambient pune dhe një lozhë, ku ajo kalon pjesën më të madhe të kohës.

Valeria ka përdorur kryesisht ngjyrën e bardhë për të dekoruar banesën e saj, të cilën e ka kombinuar me tone, shumë sipërfaqe druri dhe bimë të ndryshme, duke i dhënë kështu hapësirës një dozë ngrohtësie me dritë.

Në këtë mënyrë, ajo kombinoi me sukses karakteristikat e dy stileve të njohura – stilin skandinav, i cili karakterizohet me tone disi më të ftohta dhe stilin bohem – në të cilin sendet dekorative dhe komoditeti janë më të rëndësishmet.

Në shtëpinë e Valerisë, mund të shohim mure të bardha, të cilat e bëjnë apartamentin të gjerë dhe të freskët, objekte druri, shporta dhe qilima të endura dhe shumë elementë tekstili.

E veçanta e këtij apartamenti është sigurisht lozha, të cilën Valeria e ka dekoruar me objekte të vjetra. Mobiliet prej thurjeje duken vërtet efektive, dhe përshtypja e përgjithshme është edhe më e bukur për shkak të tapetit vintage dhe shumë gjelbërimit.