Home » Kopshte të vogla me buxhet të ulët (Foto)
oborr

Kopshte të vogla me buxhet të ulët (Foto)

Një tjetër ide e madhe e kopshtit të vogël me buxhet të ulët është krijimi i një kopshti vertikal.

Kopshtet vertikale janë perfekte për hapësira të vogla dhe ato mund të krijohen duke përdorur një sërë materialesh, të tilla si bimë, kafaze apo edhe materiale të ricikluara si paletat e vjetra.

Këto kopshte mund të instalohen në mure ose gardhe dhe janë një mënyrë e shkëlqyer për të maksimizuar hapësirën tuaj.

Ju mund të rritni një shumëllojshmëri bimësh në një kopsht vertikal, në varësi të sasisë së dritës së diellit në dispozicion dhe llojit të bimëve që zgjidhni.

Një nga gjërat më të mira të kopshteve vertikale është se ato mund të personalizohen për t’iu përshtatur hapësirës së disponueshme.

 

Tags