Home » Dhoma si “Anija e Piratëve” për fëmijët (Foto)
per femije

Dhoma si “Anija e Piratëve” për fëmijët (Foto)

Na pëlqen të shkruajmë për dizajnin e brendshëm, por shpesh harrojmë të mbulojmë një grup të rëndësishëm – fëmijët!

Shumica e prindërve do të pajtohen se sigurimi i fëmijëve të tyre me një dhomë të bukur për fëmijë, në të cilën ata mund të lulëzojnë, të mësojnë dhe të luajnë është me rëndësi të madh.

Rrethinat e një fëmije mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në mënyrën se si ai rritet dhe zhvillohet, kështu që prindërit gjithmonë përpiqen t’i bëjnë hapësirat e jetesës së fëmijëve të tyre sa më komode dhe argëtuese brenda mundësive të tyre.

Nuk jam i sigurt se prindërit mund të kenë përballuar ide të tilla dekorimi si një shtëpi me pemë, por kemi ende shumë dekorime të brendshme të ndritshme dhe vepra arti të gjalla dhe shumëngjyrëshe në muret e mia. Fjetja në një shtrat që duket si një anije pirateje ose një karrocë princeshe, siç mund të imagjinohet, ndoshta do ta mbushte jetën e një fëmije me orë të pafundme gëzimi.

Sigurisht, mund të bëhen argumente pro dhe kundër këtyre ideve të dhomës së fëmijëve. Sigurisht që të gjithë duken mjaft të lezetshëm, por sa e sigurt është dhoma e fëmijëve me shkallë, litarë dhe skaje të çuditshme jashtë vendit?

Ka shumë mundësi këtu që fëmijët të lëndojnë veten, në varësi të moshës së tyre dhe sa u pëlqen të kalojnë përreth, kështu që këto ide për dekorimin e dhomës mund të mos jenë për të gjithë. Dhe sado që na pëlqen t’u sigurojmë fëmijëve tanë, edhe t’i llastosh ata të kalbur është një ide e keqe!

 

Tags