Home » Si ta bëni banjon tuaj të duket më e shtrenjtë pa pasur nevojë të harxhoni para
banjo

Si ta bëni banjon tuaj të duket më e shtrenjtë pa pasur nevojë të harxhoni para

Dizajni i brendshëm është të dish se në cilat zona duhet të spërkatësh paratë dhe në cilat mund të fikësh rubinetin e parave që pikon gjithnjë.

Dhe nëse kjo ishte një metaforë shumë e rreme për ju, atëherë le të themi se ka shumë mënyra për të siguruar që banjo juaj të duket një milion dollarë pa shpenzuar as një fraksion të kësaj shume.

“Banjat moderne mund të ndihen të vështira për t’u përditësuar”, thotë redaktori i Livingetc, Pip Rich.

Nuk do ta ndërroni vaskën çdo vit, sigurisht. Por ka rregullime të vogla që mund të bëni, të cilat nuk duhet të kushtojnë shumë dhe papritur ju japin ndjesinë e të qenit në një hapësirë luksoze.

Një hekur peshqiri, për shembull, thjesht rezonon hotelin e nivelit të lartë dhe e bën gjithçka rreth tij të duket më e shtrenjtë.

Dhe kështu, nga të diturit se si të organizoni një banjë si profesionist deri te përzgjedhja e veprave të duhura artistike dhe pajisjeve, ne kemi përdorur një mori ekspertësh për të zbuluar se si mund të krijoni një pamje luksoze me një buxhet më të vogël.

1. Zëvendësoni pajisjet e banjove

2. Shto një element të papritur

3. Fut art në banjon tuaj

4. Investoni në produktet të reja të banjove

5. Vendosni tapeta

6. Punoni një llambadar banjore për një pamje shik

 

 

Tags