Home » Çfarë ngjyrë duhet të zgjedh për muret dhe dollapët e kuzhinës?
kuzhine

Çfarë ngjyrë duhet të zgjedh për muret dhe dollapët e kuzhinës?

Shumica e markave kryesore ofrojnë opsione të shumta ngjyrash me karakteristikat kryesore të nevojshme në atmosferën e lagësht të pasur dhe të ngarkuar të një kuzhine, ku ushqimi mund të spërkatet në mure disa herë në javë.

Zgjedhja kryesore do të ishte Dulux Easycare Kitchens, të cilin të gjithë e dëshirojmë, por mund të fshihet dhe madje të bëhet një pastrim i lehtë.

Ashtu si të gjitha ngjyrat e dedikuara për kuzhinë, ajo do të largojë njollat dhe shenjat e yndyrës me një leckë të butë me sapun.

Një tjetër përfundim ultra-mat, boja e dollapëve të Rustoleum ka një ngjyrë shkumsore të pasur me pigment, dhe me përjashtim të sipërfaqes metalike, nuk kërkon asnjë lëmues ose astar mbi atë kafe të tmerrshme. Thjesht pastroni dyert dhe pjesën e përparme të sirtarit me sapun sheqeri ose ndonjë degradues të mirë para se të filloni.

Kjo bojë funksionon edhe në melaminë, por mbani në mend se aplikimi në një përfundim të fabrikës edhe me një rul shkumë është shumë i vështirë për t’u arritur me dollapët e kuzhinës me shkëlqim.

Mund ta holloni me ujë për spërkatje, por eksperimentoni me skrap për të marrë përzierjen e duhur.

Tags