Home » Ngjyrat trendi për shtëpitë tona
dizajn

Ngjyrat trendi për shtëpitë tona

Tendencat më të mëdha të ngjyrave të vitit 2023 janë një përzierje e ngrohtësisë dhe optimizmit, gjë që e bën shumë më të këndshëm dekorimin e shtëpive tona.

Zgjedhja e ngjyrës së duhur për shtëpinë tuaj mund të jetë një ushtrim i mirëseardhur në vetë-shprehje – shpesh është vendi ku ne fillojmë procesin tonë të projektimit dhe mund të ketë ndikim të madh në ndjenjën tonë të mirëqenies dhe kënaqësisë në shtëpitë tona.

“Nëse nuk jeni të sigurt me ngjyrat, futni ngjyrat e theksuara në zona më të vogla për të ndriçuar një dhomë”, thotë Clara Ewart, Shef i Dizajnit në studion e dizajnit me qendër në Londër, Kitesgrove.

“Pavarësisht nëse është një zbukurim në një dërrasë krevati ose jastëk, një kornizë dritareje, një pjesë e preferuar e mobilieve të lyera ose një kornizë shumëngjyrëshe, këto ngjyra të vogla ngrenë hapësirën dhe ju mund të prezantoni më shumë ndërsa rritet besimi jua”, tha ajo/

Më poshtë, ekspertët e ngjyrave dhe dizajnit ndajnë parashikimet e tyre për tendencat e ngjyrave që ndikojnë në shtëpitë tona në vitin 2023.

 

Tags