Home » Tendencat e zyrave shtëpiake
zyre

Tendencat e zyrave shtëpiake

Një udhëtim inekzistent, i veshur me rrobat tuaja më të rehatshme dhe pa grindje për kondicionerin e zyrës? Na tingëllon mirë.

Nuk është për t’u habitur që puna nga shtëpia do të jetë po aq e popullarizuar në 2023 sa ishte në 2022, me të dhënat nga Anketa Opinions and Lifestyle që sugjerojnë që ata që filluan të punojnë nga shtëpia si rezultat i pandemisë së coronavirusit planifikojnë të vazhdojnë të bëjnë kështu që.

Një qasje hibride (të punuarit në shtëpi dhe në një vend të dedikuar pune, siç është një zyrë) mbetet gjithashtu popullore.

Tani norma e re për shumë njerëz, kërkimet në Google për ‘si të përmirësohet puna hibride’ u rritën me 600 për qind gjatë 12 muajve të fundit.

Është e qartë të shihet se punëtorët janë të prirur të përfitojnë sa më shumë nga puna nga shtëpia – veçanërisht nëse kjo ndihmon për të rritur kreativitetin, produktivitetin dhe shëndetin mendor.

Nëse jeni duke kërkuar të përmirësoni punën tuaj nga hapësira e shtëpisë, mos kërkoni më tej me këto tendenca kryesore të zyrave shtëpiake për vitin 2023.

Tags