Home » Trendet e dizajnit të brendshëm që do të formësojnë dekadën e ardhshme
interior

Trendet e dizajnit të brendshëm që do të formësojnë dekadën e ardhshme

Ambientet e brendshme janë në qendër të vëmendjes në vitin 2020, pasi më shumë njerëz po kalojnë më shumë kohë në shtëpi.

Arkitektët dhe dizajnerët janë gjithnjë e më të vetëdijshëm për përgjegjësinë e tyre në përmirësimin e mirëqenies së klientëve të tyre dhe madje duke i ndihmuar ata në parandalimin e sëmundjeve, pasi ata kërkojnë zgjidhjet më të mira për projektet e tyre të dizajnit të brendshëm.

Tema mujore e paraqitur e ArchDaily për muajin mars iu dedikua të brendshmeve dhe artikujt në lidhje me këtë temë grumbulluan mbi 1 milion shikime faqesh, duke tejkaluar me 240 për qind numrin e shikimeve të faqeve të arritura në muajt e tjerë në të njëjtin semestër.

Ndërsa dizajni i brendshëm po bëhet gjithnjë e më shumë një temë e interesit midis arkitektëve dhe dizajnerëve, ne rishikuam projektet që janë publikuar në ArchDaily gjatë vitit të kaluar në kategoritë e Arkitekturës së Banimit, Dizajnit të Brendshëm dhe Renovimit, për të parë nëse ka pasur disa vendime dhe zgjidhje projektimi që gjeneronin tendenca.

Ne gjetëm disa që mund të jenë të dobishme për të bërë disa parashikime se si do të zhvillohen ambientet e brendshme në dekadën e ardhshme.

Tags