Home » Ngjyra për kuzhinat e vogla që mund t’iu duken të mëdha
kuzhine

Ngjyra për kuzhinat e vogla që mund t’iu duken të mëdha

“Kur jeni duke punuar me një kuzhinë të vogël, këshilla jonë do të ishte të mbani kockat e dhomës neutrale, por vetë kuzhina pak më e gjallë”, thotë Athina Bluff, themeluese e studios së dizajnit të brendshëm Topology Interiors (hapet në skedën e re).

“Në këtë mënyrë ju merrni një ngjyrë të vogël, pa e bërë atë të ndihet shumë e mbingarkuar në hapësirën që është brenda”, tha ajo.

Ky është një shembull i tillë i kuzhinës moderne nga Space Factory (hapet në skedën e re), ku muret, tavanet e kuzhinës dhe aksesorët e tjerë të kuzhinës si rubineti janë një ngjyrë e bardhë e pacenuar, por ishulli është një ngjyrë e kuqe e thellë burgundy, duke sjellë një element befasi për hapësirën dhe sjell një ngjyrë të gëzueshme që nuk e pushton kuzhinën.

“Ne e zgjedhim këtë ngjyrë për ishullin e kuzhinës pikërisht sepse nuk është një ngjyrë që jemi mësuar ta shohim në kuzhinë. Ideja ishte të tërhiqja vëmendjen në dizajnin e ishullit dhe jo në funksionalitetin e tij”, thonë Opelie dhe Edouard nga Space Factory.

Gjebër

Kuqe e mbylltë

E arit me të kuqe

 

E kaltër e mbylltë

E kuqe e hapur

E verdhë

Tags